‘Jesus predicted coming of Prophet Mohammed’ in Bible found in TurkeySunday, 26 February 2012
By AL ARABIYA
A 1,500-year-old Bible in which Jesus is believed to have foretold the coming of the Prophet Mohammed to Earth has attracted attention from the Vatican this week.
Pope Benedict XVI has reportedly requested to see the book, which has been hidden in Turkey for the last 12 years, according to the Daily Mail.
The text, reportedly worth $22 million, is said to contain Jesus’ prediction of the Prophet’s coming but was suppressed by the Christian Church for years for its strong resemblance to the Islamic view of Jesus, Turkish culture and tourism minister Ertugrul Gunay told the newspaper.
“In line with Islamic belief, the Gospel treats Jesus as a human being and not a God. It rejects the ideas of the Holy Trinity and the Crucifixion and reveals that Jesus predicted the coming of the Prophet Mohammed,” the newspaper reported.
“In one version of the gospel, he is said to have told a priest: ‘How shall the Messiah be called? Mohammed is his blessed name.’
“And in another, Jesus denied being the Messiah, claiming that he or she would be Ishmaelite, the term used for an Arab,” the newspaper added.
According to the report, Muslims claim the text, which many say is the Gospel of Barnabas, is an addition to the original gospels of Mark, Matthew, Luke and John.
St. Barnabas is traditionally identified as the founder of the Cypriot Church, an early Christian later named an apostle.
Gunay said the Vatican has officially requested to see the book, which Turkey had discovered during a police anti-smuggling operation in 2000.
The gang was reportedly convicted of smuggling various items seized during the operation, including the Bible, and all the artifacts were kept in a safe at an Ankara courthouse.
It remained closely guarded by authorities before being handed over to the Ankara Ethnography Museum where it will soon be put on show.
A photocopy of a single page from the leather-bound, gold-lettered book, penned in Jesus’ native Aramaic language is reportedly worth about $2.4 million.
But skepticism over the authenticity of the ancient handwritten manuscript has arisen.
Protestant pastor İhsan Özbek has said this version of the book is said to come from the fifth or sixth century, while St. Barnabas had lived in the first century as one of the Apostles of Jesus.
“The copy in Ankara might have been written by one of the followers of St. Barnabas,” he told the Today Zaman newspaper.
“Since there is around 500 years in between St. Barnabas and the writing of the Bible copy, Muslims may be disappointed to see that this copy does not include things they would like to see … It might have no relation with the content of the Gospel of Barnabas,” Özbek added.
But suspicions could soon be laid to rest.
The real age of the Bible could soon be determined by a scientific scan, theology professor Ömer Faruk Harman told the Daily Mail, possibly clarifying whether it was written by St. Barnabas or a follower of his.

http://english.alarabiya.net/articles/2012/02/26/197060.html
06090121

Iranul prezice prăbuşirea creştinismului. Dovada că ISUS a prezis venirea profetului MOHAMED
Un raport publicat în presa iraniană anunţă prăbuşirea iminentă a creştinismului şi citează dovezi potrivit cărora Isus ar fi prezis veniera profetului Mahomed.

O Biblie veche de 1.500 de ani, în posesia căreia Turcia a intrat cu 12 ani în urmă, va duce la prăbuşirea creştinismului pe plan mondial, susţine Iranul. Volumul, cunoscut sub numele de “Evanghelia după Barnabas”, este scris cu litere de aur pe piele din animal, în limba aramaică, scrie Daily Mail.
Turcia a confiscat Biblia în anul 2000 de la o bandă de contrabandişti de antichităţi care operau în Marea Mediterană. Se pare că Biblia ar fi o copie a Evangheliei lui Barnabas, un text controversat considerat a fi nedemn de a sta alături de cele patru evanghelii ale Noului Testament: cea a lui Matei, Marcu, Luca şi Ioan.
Descoperirea care ar putea DESTRĂMA creştinismul: Isus a PROFEŢIT venirea lui Mahomed
În această scriere, Barnabas se prezintă a fi unul dintre cei 12 apostoli ai lui Isus şi susţine că acesta a prezis venirea profetului Mahomed, a relatat agenţia de presă iraniană Basij Press.
În capitolul 41 al Evangheliei lui Barnabas se regăseşte următorul fragment: “Dumnezeu s-a ascuns în timp ce Arhanghelul Mihail i-a alungat pe Adam şi Eva din Rai. Adam a privit în urmă şi a observat că în partea superioară a porţii raiului stătea scris că Allah e singurul Dumnezeu şi că Mahomed este profetul său”.
În acelaşi volum se precizează că Isus n-a fost crucificat de fapt niciodată.
În luna februarie, Vaticanul a înaintat o cerere oficială către Turcia pentru a studia controversatul text.

http://www.realitatea.net/iranul-prezice-prabusirea-crestinismului-dovada-ca-isus-a-prezis-venirea-profetului-mohamed_945920.html
GENERAL: Wasted Food 1
Cum este vazut Iisus Hristos in Coran
In viziunea Coranului, ultimul si cel mai mare profet al cuvantului lui Dumnezeu a fost Mahomed. Intre cei care i-au precedat a fost si Iisus. Faptul ca Mahomed vorbeste deseori despre Iisus Hristos in cuvantarile sale devine astfel explicabil. Tonul folosit de el este, in general, unul polemic, dar polemica sa nu este indreptata impotriva lui Iisus, ci impotriva crestinilor, pe care Mahomed ii considera responsabili de falsificarea imaginii lui Iisus si a invataturii sale. Este si motivul pentru care el se considera un fel de salvator al adevaratului profil si rol al lui Iisus Hristos in istoria mantuirii. Principalul repros facut crestinilor este acela de a-i fi transformat pe Iisus si pe Fecioara Maria in adevarati “dumnezei”.
Desi respinge calitatea de Fiu al lui Dumnezeu pentru Iisus Hristos, Mahomed vorbeste cu mult respect in Coran despre “profetul” Iisus. Il aminteste in paisprezece capitole ale Coranului, fiind alaturi de Avraam si Moise intre cele mai des consemnate personaje biblice (vezi H. Räisänen, “Das koranische Jesusbild”, p. 87). Mai mult decat atat, in aceeasi viziune coranica, Iisus Hristos face parte din istoria mantuirii neamului omenesc. Cel mai frecvent, Iisus este numit “fiul Mariei”, care era fecioara. Iosif, logodnicul Mariei, nu este pomenit in Coran. In mod interesant, pericopa despre vestirea nasterii lui Iisus, facuta de ingerul Gavriil, in centrul careia se afla nasterea din fecioara, este singurul eveniment complet privind istoria lui Iisus Hristos relatat in Coran (cf. Lc. 1, 26-38).
http://www.crestinortodox.ro/editoriale/cum-este-vazut-iisus-hristos-coran-70209.html
waste_food

Asalamu 3alaikom wa rahmatu-llahi wa barakatuhu
Am gasit un blog foarte interesant, scris de fratele Michi Dan
Crestinii cred ca Iisus este Dumnezeu, cu toate ca Biblia contine foarte multe dovezi ca aceasta credinta a lor este una falsa. Aici sunt cateva :

Iisus si-a manifestat fiinta umana in activitatile sale, in sentimentele care l-au incercat, in raspunsurile oferite, intr-un cuvant in felul sau de a fi. S-a simtit ranit, a cunoscut ce inseamna tristetea, dar si teama, i-a fost foame, a servit masa si a dormit ca oricare alt om. El a avut o mama si frati ca noi toti. L-au numit fiu al lui David, fiu al lui Iosif, sau invatator; dar nu Dumnezeu, lucru pe care nici chiar el insusi nu l-a facut vreodata.

S-a rugat lui Dumnezeu, I-a multumit, si I-a cerut ajutorul, asa cum orice dreptcredincios ar fi facut. De foarte multe ori spune, in evanghelii, despre sine insusi ca este fiul Omului. A calatorit pe un magar. Conform evangheliilor, soldatii l-au capturat, l-au agresat, l-au batut, scuipat, si-au batut joc de el, l-au biciuit, crucificat si strapuns cu o sulita. A avut parte, asadar, de un sfarsit rusinos si de un tratament pe masura. A murit, a fost asezat intr-un mormant si ingropat. Nimic divin in legatura cu povestea sa. Nici macar cu privire la sfarsit.

De multe ori Iisus le-a atras atentia atat ucenicilor, cat si poporului sau ca nu este nimic altceva decat un PROFET trimis de Dumnezeu, avand drept sursa de inspiratie cuvintele Acestuia. Adesea a accentuat faptul ca minunile pe care le face ii sunt venite de la Dumnezeu, asa cum este si invatatura sa, obisnuind sa priveasca cerul, in incercarea sa de a primi ajutorul divin. A recunoscut ca nu stie cand va veni Ceasul.

Dumnezeu a trimis un inger care sa-i ridice moralul in noaptea arestului. Intre varsta de 12 si 30 de ani a practicat meseria de dulgher, ceea ce inseamna 18 ani din viata sa.

Toate acestea dovedesc ca Iisus a fost o fiinta umana, trimisa de Dumnezeu ca un PROFET sa indrepte casa lui Israel. Da, nasterea sa a fost un lucru neobisnuit si miraculos. Dar nu mai miraculoasa decat crearea lui Adam. Iisus a avut o mama, in vreme ce Adam a fost creat fara a avea nici mama si nici tata. Si asta pentru ca Dumnezeu poate sa creeze orice doreste, cum doreste. Nu conteaza atat de mult cum cineva este creat, ci ca este faptura lui Dumnezeu si robul Sau. Nici macar minunile facute de catre Iisus nu-i sunt specifice. Toti profetii au infaptuit minuni cu ajutorul lui Dumnezeu, cu scopul de a-i convinge pe oameni de profetia lor si de sursa divina a mesajului pe care l-au adus. Dumnezeu i-a dat fiecarui profet una sau mai multe minuni.

Nasterea miraculoasa a lui Iisus nu-l fac divin. El ramane o creatura si un rob al lui Dumnezeu. Miracolele infaptuite de Iisus nu-l fac divin, el insusi admitand ca nu-i apartin lui, ci lui Dumnezeu.

Adevarul este evident pentru aceia care vor sa-l vada. Iisus este Iisus si Dumnezeu este Dumnezeu. Iisus este un OM si un PROFET. Dumnezeu este Dumnezeu, Atotputernic si Creatorul.
http://www.turntoislam.com/forum/showthread.php?t=52856
islam-pedophilia-hamas