Skittles — Giraffe

I have a stalker that want to be with me by all means necessary. I have told her several times that I’m not interested. My reason is because I noticed she is very desperate and ready to do anything to get what she want. I am not a toy. I’m human and I’m not perfect but pretending to be what I am not is what I will never do. I treat people how I want to be treated and reading all these negative things about me actually got little tears from my eyes. But I will not let this weigh me down ( MY GOD IS BIGGER ) I have a God, As I am sure he’s aware of things going on in this world and if your plan is to paint me bad for other people not to want me or like me.. All because I wouldn’t accept you or give you control over my life.. MY GOD IS BIGGER THAN YOU! HE IS WATCHING YOU….Michael Bagley

4/8, 4:04pm
Conversation started April 8, 2014
Daniela Cristina / VALENTINA ELENA ACHIM

Te rog sa nu-mi mai POMENESTI NUMELE in viata ta, nici al meu, nici al copilului meu si nici al sotului meu, pe Facebook ori pe vreo retea sociala. De asemenea, as dori sa nu-mi mai distribui NICIO poza in care apare un membru al FAMILIEI MELE. Din acest moment sunt cu ochii pe tine! Am tinut legatura cu Dag, si cu May, stiu unde stai si ce faci. Traiesti din mila unui om de care ti-ai batut joc si pe care nu-l meriti! Nicio litera scrisa despre mine si familia mea (asta o include si pe mama, fratele meu sau tata!). Ai facut destule magarii, te stie o lume intreaga, ar trebuie sa-ti fie rusine, du-te de te cauta la cap, ia-ti tratamentul, fata, ca esti dusa rau, nici nu stiu daca sa-mi fie mila de tine sau scârba. De Liviana ti-ai batut joc, sa nu te vada nici ea, ti-a salvat viata cand ai vrut sa te sinucizi, ti-a colorat copilaria, vai de capul tau, de amarata, si ai lovit-o fara sa-ti faca nimic… Sa nu mai indraznesti vreodata sa-mi murdaresti munca si numele, ca vei avea de dat socoteala! LEGAL! Sper din toata inima sa nu te mai vad NICIODATA.

February 19, 2014
Caroline Strömner
2/19, 10:16pm
Caroline Strömner
Hej Carmen!
Jag ger dig denna varningen nu och om du inte gör det här så gör jag en anmälan.
Jag vill att du slutar med att dela mina bilder.
Jag vill att du slutar med att lägga upp bilder på mig.
Ta nu bort allt på din facebook och din dator som har med mig att göra!
Hälsningar Caroline Strömner

Hei Carmen!
Fjern alle bilder av meg, Kathrine og mine barn fra dine bilder.
Du har IKKE tillatelse til å bruke disse bildene!
Du er meldt inn til Facebook for å få din konto blokkert og deg utestengt til evig tid.
Jeg kommer også til å politi anmelde deg om du ikke etterkommer mitt krav om å fjerne bilder.
Øyvind.

35 mutual friends including Romeo Andrei and Armand Alexandru
Studied at Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy
Lives in New York, New York
MAY 21ST, 9:47PM 2016

Esti un gunoi ! Se vede dupa postari ca esti o prostituata ! Eu sunt medic! Tu esti o curva!
Mi-e mila de tine ,doamna Pisoar felatie!
Sarantoaca si târfa!
Si grasa si proasta!

Ti stii ,târfa proasta ,cât castig eu? O mie cinci sute de dolari pe luna numai de la spital ?i aproape de trei ori mai mult la cabinetul meu . Tu mori de foame si te prostituezi . Nu-i asa ca manânci numai fasole ,cartofi si pâine ! Se cunoaste dupa cât de puhava esti ,târâturâ si gunoi!
Raisa Aida Al Shumar

June, 21 2016
Sabin-Barbu Bratu? to Carmen Nymoen
19 hrs ·
Esti o frustrata ! Esti o ratata ! Esti o dezaxata ! Din cauza asta te iei de toata lumea ,postezi mizerii pe paginile altor fete . Ei bine ,vom posta si noi pe pagina ta!
Te iei de toata lumea ,dar nimeni nu riposteaza ! Vom riposta noi!
O înjuri pe mama ta si zici ca te-a bagat la balamuc .Io zic ca a facut bine . Rau au facut cei care ti-au dat drumul! Dar te bagam noi înapoi acolo! Pe veci!

Carmen Nymoen “medicul exceptional”
Like · Reply · Yesterday at 1:39pm
Mihai Irina
Mihai Irina Da,medic exceptional ,nu târfa ca tine!
Like · Reply · 23 hrs · Edited
Carmen Nymoen
Carmen Nymoen venind de la un poponar ca tine, tarfa il iau ca pe-un compliment!
Like · Reply · 23 hrs
Mihai Irina
Mihai Irina De unde stii ca sunt poponar ! M-ai pupat în cur ,grasana prostituata?
Like · Reply · 23 hrs · Edited
Carmen Nymoen
Carmen Nymoen a iesit “Romania” la atac!…….Valorile Romaniei si ce-a mai ramas pe acolo. HUO!
Like · Reply · 23 hrs
Ciprian Robert
Ciprian Robert Huo ,tie gunoi ,pleava ,târfa si grasana! Du-te si suge pulele prin crâsme ,gunoi felator! Weceu public în care ejaculeaza toti mosnegii ! Urâta pamântului! Scuip pe tine!Nu valorezi nici cât cacatul fetelor astora! Vaca!Betiva si drogata! De aia nu te-a luat nimeni de nevasta ! Esti o baba expirata!

Mihai Irina Uite cum arata o târfa expirata!Huoooo!
Like · Reply · 22 hrs · Edited
Iustin Cristian Zavoianu
Iustin Cristian Zavoianu Gunoiul bolnav de sifilis al feisbucului!!
Like · Reply · 22 hrs
Carmen Nymoen
Carmen Nymoen 😉
Like · Reply · 20 hrs
Romeo Andrei
Romeo Andrei Ce curva urâta si cretina!
Like · Reply · 17 hrs
Armand Alexandru
Armand Alexandru Repet si eu întrebarea! Ce ai avut cu fetele? De ce te-ai luat de ele fara motiv! Nu le cunosteai ,nu ti-au facut niciun rau ,nu ai avut niciodata niciun conflict cu ele! De ce le-ai scris lucruri atât de urâte pe pagina lor de facebook ? Nici macar nu le cunostai în viata reala ! Nu stii cine sunt ,ce fac sau ce gândesc . Erau niste fete complet straine ! De ce le-ai jignit fara motiv ! Esti capabila sa dai un raspuns? Ai proprietatea faptelor tale Gândesti când treci la fapte ? Ai idee de tine si de actiunile tale ?
Like · Reply · 15 hrs

Mihai Irina Da tu cine esti sa-mi postezi poza? Latura esti tu! De ce le-ai jignit pe fete? raspunde curva proasta! Raspunde ce ai avut cu ele? Ca au functii ,familie si nu-s râte ca tine! Sugatoare de pule de mosnegi!!
Like · Reply · 2 · 23 hrs · Edited

Ernest Adam “Îmi vine sa vomit! Ce târâtura!”
Camelia Delia S “Jenant!! Esti prostituata?”

Iustin Cristian Zavoianu? to Carmen Nymoen
Just now ·
Nebuna,mars la balamuc!! Dar nu-i departe momentul!!
Nebuna de pe facebook!! Bolnava mintal! Grav de tot!!!
Iustin Cristian Zavoianu Târfa nebuna de pe feisbuc! Nu te fute nimeni si ai înnebunit!!
Like · Reply · 3 hrs · Edited

Mihai Irina Nici nu ti-as baga-o ! Eu nu fut dupa altii … Nici nu as voma pe tine….mi-as murdari voma!!

Virgil Gabriel Tomescu Fetele astea nu sunt domnisoare ! Sunt doamne ,casatorite ,una cu un medic cealalta cu un director! Sunt fete realizate ,cu bani ,cu functii .Sunt oameni respectati ! Am o întrebare ,de ce le-ai jignit? E o întrebare retorica …stiu de ce …tu ,un obiect sexual ,una pe care barbatii doar o folosesc si dupa aia o arunca la gunoi ,le invidiezi .ti-e ciuda pe ele fiindca ele au ce tu nu ai si nu vei avea niciodata : respect ,dragoste ,familie ,casnicie!! Astea nu sunt pentru târfe!

David-Alexandru Nicola Eu am vazut ce ai scris ieri pe pagina Sânzianei . Ai facut-o „javra ” si asta în mod gratuit . Fata postase un citat al lui Hugh Laurie ,a carui zi fusese ieri . I-ai scris ca nu are nimic comun cu acel citat …care suna cam asa …ce ar fi viata fara decizii tembele … De ce ai jignit o fata care scrisese un citat? O cunosti tu pe fata asta ? Nu ,nu ai de unde sa stii ce a facut în viata . Gunoiule ,fata asta este alpinist ,a urcat pe Mont Blanc ,pe Elbrus si pe K2 ,citeste ,vaca grasa despre K2 ,este cel mai inaccesibil munte din lume .A avut un accident …s-a recuperat dupa doi ani … Tu ce faci în afara de prostitutie? Te-ai luat de o fata pe care noi o adulam! Nu vei scapa de noi ! Vei ramâne fara cont! Jalnica prostituata!

Mihai Irina Fetele astea au prieteni ,colegi ,admiratori ,nu clienti ca tine târfa!

Mihai Irina PS -nu trebuie sa te cunosc pentru a face aceste „aprecieri” . Vorbesc faptele tale si postarile tale .Esti de vânzare …trupul tau si nu inteligenta ta ,nu munca ta …tu ,tu esti obiectul de vânzare!

Mihai Irina Eu nu o sa vorbesc urât .Am aflat ce ai facut . Te-ai luat de Raisa ,care este medic ,si este un medic exceptional ,dovada faptul ca este sef de sectie la un spital din New York .Ai jignit-o cu niste cuvinte oribile ,i-ai spus sa suga p…a ,si asta doar fiindca tatal ei este sirian. Da ,este sirian ,dar este medic ,un medic ginecolog de renume mondial . Doctor în medicina si profesor universitar în New York . Ieri te-ai luat de Sânziana ,care este procuror si a terminat cu medie maxima patru facultati de stat ,nu la „cu plata” . Tu le-ai facut cerere de prietenie si dupa aia ai intrat pe paginile lor sa le jignesti! Sunt de acord cu Robert ,o femeie care nu are altceva „de vânzare ” ,care nu are altceva de oferit decât propriul trup nu este deloc inteligenta . O femeie desteapta nu devine un obiect sexual ,un pisoar în care barbatii îsi fac necesitatile! Nu conteaza daca esti grasa sau urâta .conteaza ca nu ai caracter . Acest lucru este mult mai grav . si înteleg de ce le-ai jignit pe fetele astea … Ura este o forma de invidie ,invidia este o forma de admiratie …esti jos de tot fata de Raisa si Sânziana …de aia te-ai luat de ele! Mi-e mila de tine …esti jalnica …tare JALNICA !

“Urâta,grasa si proasta ! Mars,prostituato!” – Robert Johan

1607106_10202222341336151_1025209808_n
Florentina Ghemut – 2008 was the last time I saw her, back in Romania. I was still married with Dag……we met and eat a pizza…….we led her to the bus station…….the same year we got engaged at church……..


Soft flora Thai bokser 30sek


Soft flora Rocker 30sek

hepta_2450951-370x555
year 2011, Kate Middleton got married……..

img_cover_large1

http://www.mediafax.ro/life-inedit/kate-middleton-ar-fi-pierdut-o-sarcina-camilla-parker-bowles-sotia-lui-william-nu-poate-avea-copii-8602925

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/kate-middleton-nu-poate-avea-copii-soacra-ei-asa-spune-164484.html

http://www.mondonews.ro/Kate-Middleton-nu-poate-ramane-insarcinata-sustine-Camilla-Parker/

david-attenborough-museum-premiere-11-16x9-1

Ciprian Robert Huo ,tie gunoi ,pleava ,târfa si grasana! Du-te si suge pulele prin crâsme ,gunoi felator! Weceu public în care ejaculeaza toti mosnegii ! Urâta pamântului! Scuip pe tine!Nu valorezi nici cât cacatul fetelor astora! Vaca!Betiva si drogata! De aia nu te-a luat nimeni de nevasta ! Esti o baba expirata!

Mihai Irina Esti un pisoar în care ejaculeaza toti! Esti expirata si batrâna!
Unlike · Reply · 1 · 19 hrs

Romeo Andrei Nu te-a vândut ea ! Tu te-ai vândut ,otreapa ! NU ESTI DECÂT UN MARE GUNOI! Nu esti om …

Iustin Cristian Zavoianu Aha,recunosti ca esti iesita de la balamuc! Rau au facut ca ti-au dat drumul!! Trebuiau sa te bage în camasa de forta ! Nebuna ,am zis ca ai sifilis!

Iustin Cristian Zavoianu Vai de steaua ta! Acum înteleg de ce te-ai luat de fete ….mori de ciuda pe ele …sunt frumoase ,au slujbe bine platite ,soti bogati ,care le iubesc si le respecta ! Pe tine toti te-au dat la dracu ,chiar si ma-ta .Nici nu pot sa te bag în aia a mamei tale .ca nu te primeste … N-ai nimic ,târfa de un leu …nimic …nici mâcar pe tine nu te ai …te-ai vândut!! Esti nimeni …de fapt nu esti …ai murit de mult ,nu trâiesti …doar respiri …Ha,ha,ha !! Esti cea mai josnica

Iustin Cristian Zavoianu Ha,ha,ha!! Ce târfa idioata!Nu te mai fute nimeni ,ca le este greata de tine si ai înnebunit! Cumpara un vibrator …sau n-ai bani ,jegoaso!
Like · Reply · 1 · 15 hrs · Edited


Iustin Cristian Zavoianu Cine-i agramat ,idioata isterica? Arata-mi o singura greseala ! Mai vaca ,daca as fi în locul tau m-as omorî !! Vai de capul tau ,târfa!

Iustin Cristian Zavoianu De ce nu raspunzi ,ce ai avut cu fetele? Nu ai facut asa o panarama fiindca fetele nu au raspuns provocarii tale . Te-au sters din lista si au sters commenturile! Tu ai început panarama . De ce mereu ocolesti raspunsul! Raspunde -ce ai avut cu cele doua fete ,fete pe care nu le cunosti si carora tu le-ai cerut prietenia . Raspunde ,sau nu ai raspuns…

Romeo Andrei De ce aiu jignit nemotivat doua fete carora le-ai cerut prietenia si pe care nu le cunosti? Stai linistita …nimeni nu vrea sa te futa …tuturor le este greata de una ca tine …Fetele în cauza nu riposteaza dintr-un simplu motiv -nu sunt curve ca tine ,sunt doamne!

Romeo Andrei Bâietii care te-au abordat nu sunt ce spui tu! Au ramas în România fiindca s-au realizat acolo! Virgil este profesor universitar ,Mihai este antrenor de judo , Alexandru e arhitect ,Robert este inginer constructor si are o firma ! Eu sunt inginer IT la Telekom ,am un salariu la care tu nici nu visezi! Si motivul este faptulca ai jignit ,fara niciun motiv doua fete deosebite-un medic si un procuror! De ce nu raspunzi de ce te-ai luat de ele ?

12376679_10207974902666589_3538280718424161066_n
12919925_10207975171753316_1434834299881208833_n
12931112_10207975121952071_6884893876725808517_n

Armand Alexandru Repet si eu întrebarea! Ce ai avut cu fetele? De ce te-ai luat de ele fara motiv! Nu le cunosteai ,nu ti-au facut niciun rau ,nu ai avut niciodata niciun conflict cu ele! De ce le-ai scris lucruri atât de urâte pe pagina lor de facebook ? Nici macar nu le cunostai în viata reala ! Nu stii cine sunt ,ce fac sau ce gândesc . Erau niste fete complet straine ! De ce le-ai jignit fara motiv ! Esti capabila sa dai un raspuns? Ai proprietatea faptelor tale Gândesti când treci la fapte ? Ai idee de tine si de actiunile tale ?

Armand Alexandru Repet si eu întrebarea! Ce ai avut cu fetele? De ce te-ai luat de ele fara motiv! Nu le cunosteai ,nu ti-au facut niciun rau ,nu ai avut niciodata niciun conflict cu ele! De ce le-ai scris lucruri atât de urâte pe pagina lor de facebook ? Nici macar nu le cunostai în viata reala ! Nu stii cine sunt ,ce fac sau ce gândesc . Erau niste fete complet straine ! De ce le-ai jignit fara motiv ! Esti capabila sa dai un raspuns? Ai proprietatea faptelor tale Gândesti când treci la fapte ? Ai idee de tine si de actiunile tale ?
Like · Reply · 12 hrs

Iustin Cristian Zavoianu? to Carmen Nymoen
11 hrs ·
Mai femeie ,tu esti nebuna! Nebuna de legat! Dar pentru toate exista un leac! Te-ai legat de un procuror ! Are „pârghii” sa te depisteze si sa te trimita acolo unde ti-e locul! Recte -casa de nebuni! Forever!!


Stromae – Tous Les Mêmes, via FLORENTINA Ghemut

Advertisements